Els regals de nadal

“Els regals de nadal” és una performance del col·lectiu Serpens Terrestrorum realitzada durant la campanya de Nadal de 2020, amb la finalitat d’explorar, investigar i aprofundir sobre el consumisme i la seva dependència de la societat i per tant, quin impacte havia tingut la pandèmia en les compres nadalenques.

Quin és el millor regal per aquest 2021?

Una pregunta aparentment senzilla a la qual vam trobar moltes respostes diferents. Preteníem arribar a l’ànima de cada persona donant pas a la reflexió de què és el realment important, la salut, la família, una abraçada, un cotxe?

L’acció va consistir en passejar per diversos carrers i centres comercials de Barcelona “vestides” de regals de nadal i veure com reaccionava la gent, si hi havia una interactuació, rebuig, curiositat, etc. Volíem veure què generava el nostre aspecte i si donava pas a una reflexió més enllà de la possible crítica pel nostre aspecte.

Un estudi que posteriorment vam documentar amb les nostres impressions i les que generàvem al públic entre el qual ens anàvem movent. Per a més informació pots contactar-me a través d’aquest formulari.

Segueix-me per estar al dia dels meus projectes

Copyright © 2021 Roser Saló