La Metartmorphorica

Què i qui és La Metartmorphorica?

La Metartmorphorica és una companyia multidisciplinar emergent de caràcter feminista i inclusiu, que pretèn a través de la conjunció de diverses arts trobar un llenguatge propi i universal.

Tota artista, sigui quin sigui el seu àmbit de treball, és benvinguda a participar-hi.

Està formada amb el teatre i la performance com a eix vertebrador, i es començarà amb el projecte “Les veus que no callen – Fragments d’una dona”.

La companyia vol obrir un espai de reflexió i d’expressió, de coneixement, aprenentatge i interacció entre diferents artistes, portant el teatre més enllà del seu format estàndard i creant una companyia híbrida. Anar cap a la performativitat i l’art total i explorar tots els camins de la diversitat artística.

Busquem trencar els estàndards del teatre, innovar en la seva forma i crear un nou llenguatge propi i universal, no només amb el teatre sinó amb una conjunció d’arts assolir el caràcter performatiu dins del teatre.

Tenim una ferma vinculació amb la societat perquè que l’art és una eina de transformació social directa o indirecta.
Creem peces artístiques que donin pas a la imaginació del públic, a la seva implicació, a que puguin explorar segons el nivell en que puguin o estiguin disposats a arribar.
Que cada obra estigui oberta a la lliure interpretació per i depenent de l’espectador.

“If you can change people’s minds — you can change the world.” – Marina Abramovic

L’art per nosaltres és una manera de sobreviure i poder expressar-nos lliurement.

A través de les diferents disciplines trobar un llenguatge propi en el que el cos (l’artista) i el moviment (la disciplina) prenguin possessió de l’espai i en siguin els protagonistes.

Portar la nostra investigació i art a altres llocs, creuar fronteres, col·laborar amb artistes de diferents àmbits a nivell internacional, poder impartir tallers; participar, crear i/o inaugurar espais de divulgació i investigació d’art.

Assolim un compromís amb la societat desenvolupant projectes, tallers, o col·laboracions que siguin propers al públic i la gent en general, no només artistes, per què aquestes puguin ser més lliure a través de l’art, el coneixement i la reflexió.

Per a més informació pots contactar-me a través d’aquest formulari.

Segueix-me per estar al dia dels meus projectes

Copyright © 2021 Roser Saló